Klausimai apie UkrainaVietos ir pramogos

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Ukraina
prieš 5 metus  •  5 prenumeratorių 4 atsakymai
prieš 5 metus  •  3 abonentas 1 atsakymas
prieš 5 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Kažkada už kiekvieną įkopimą buvo mokama, slidinėjimo paso nebuvo. Kaip dabar?
prieš 6 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Ar prieš rezervatą yra vartai ir įėjimo kontrolė? Kiek kainuoja įėjimas? O kur ten įsikurti, taip padoriai.
prieš 6 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
Visi Kijevo žmonės – SU MIESTO DIENA!
prieš 6 metus  •  12 prenumeratorių 60 atsakymų
prieš 7 metus  •  3 abonentas 1 atsakymas
prieš 7 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
Laba diena, sakyk man, prašau, ar galima normaliai pabūti Skadovske? kalbant apie klubus, vakarėlius. gėrimas iki ryto ir viskas)
prieš 8 metus  •  2 abonentas 4 atsakymai
prieš 8 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Po dviejų savaičių mano gimtadienis. Labai noriu pabėgti nuo visų trims dienoms (penktadienį, šeštadienį, sekmadienį), bet neįsivaizduoju kur. Kreipiuosi į kolektyvinį protą) Kur eitumėte švęsti savo gimtadienio vienas, kai nuo žodžio „jubiliejus“ nuotaika krenta į komą? Duota: 1. Pasas paprastas, nebiometrinis. 2. Aš myliu vasarą labiau nei žiemą. 3. Aš taip pat galvoju apie savo šalį. 4. Vieta turi būti saugi. 5. Nebrangus)
prieš 8 metus  •  17 prenumeratorių 91 atsakymas
Sveiki, noriu patikslinti, mes su vyru užsisakėme kambarį jūsų viešbutyje ir domina klausimas, ar už pirtį ir baseiną mokama atskirai ???
prieš 9 metus  •  6 prenumeratorių 13 atsakymų
Galbūt yra tiesioginis pervedimas! Keliaujame su mažu vaiku, kad būtų mažiau persėdimų. Ternopilyje 07.12.17 traukiniu Zaporožė-Lvovas, atvykimas 10.02 val.
prieš 9 metus  •  12 prenumeratorių 5 atsakymų
Rodyti daugiau »
Visi klausimai
JAE
Ukraina
Arabat rodyklė Azure Balta bažnyčia Berdjanskas Beregovo Boryspilis Bukovelis (Polianitsa) Černigovas Černivcai Charkovas Chersonas Chinadievo Chmilnikas Dniepras Doneckas Dragobratas Geležinis uostas Geničeskas Gribovka Jaremčė Jasinya Kamianecas-Podilskis Karolino-Bugazas Kijevas Kirilovka Koblevo Kolomija Korsunas-Ševčenkovskis Kosiv Kremenaya Kropyvnickis Laukymė Letki Lvovas Mariupolis Melekino Mėlynė Mežhirija Migovo Mirgorodas Moršynas Mukačevas Mykulychyn Nemirovas Nikolajevas Nikolajevka Očakovas Odesa Oriv Pochajevas Podobovets Poltava Primorskas Pylypets Rachivas Satanovas Šatskas Sedovas Sergejevka Shayan Sheshory Shklo Skadovskas Skhodnica Sklandžiai Skole Slavsko Solochinas Solotvino Sumy Svaliava Svjatogorskas Synevyr Totoriai Truskavecas Umanas Urzufas Užhorodas Užkarpatė Verchovyna Vinica Vižnica Vorochta Vyšgorodas Zaporožė Zatoka Ždenijevas Žitomiras
dar
Yra
dar
JAV