Rugsėjo pradžioje planuoju pailsėti Geležiniame uoste. Kas buvo aksomo sezono metu, pasidalykite savo patirtimi) Ar verta eiti? Kaip oras, pramogos, paplūdimiai? Dėkoju!
Geras paros metas. Man reikia jūsų pagalbos, tai yra. Domina toks klausimas, ar Svityaz ežeras žydi rugsėjį? Ir apskritai koks oras rugsėjį, ar dar galime maudytis ir degintis? O gal tai bus ne sezono metu? Iš anksto dėkojame už atsakymus.
Laba diena. Žmonės, pasakykite man, prašau, koks įprastas oras Šajane birželio mėnesį? Ar šilta, kaip su krituliais? Buvau rugpjūtį, oras puikus, lietaus beveik nebuvo, norime ten važiuoti birželį.
Su dviem metukų vaikais vykstame į Jaremčę. Ar mokate maudytis upėje? Ar ne šalta? Kaip apskritai rengtis birželio pabaigoje? Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Mūsų kelionės tikslas – atstatyti jėgas po operacijos, pakvėpuoti grynu oru, valgyti tikrus kaimiškus produktus, paklaidžioti po mišką.Kas buvo Satanovoje šiuo metų laiku, pasidalinkite įspūdžiais
Padėkite man apsispręsti dėl Vakarų Ukrainos regiono ir konkrečios vietos, kur spalio mėnesį šilta ir sausa ir galėsite mėgautis atostogomis. Pagarbiai Elena.