Klausimai apie OdesaVietos ir pramogos

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Odesa
prieš 10 metus  •  2 abonentas Jokių atsakymų
Vaikinai užsisakė kambarį, paštu atėjo žinutė, neva pusryčiai ir vakarienė nemokami, man pasidarė juokinga... 230 UAH. 1 dienai dviviečiam kambariui ir ar vis tiek mane pamaitins?? Pasakyk man, kaip su maistu?
prieš 13 metus  •  3 abonentas 4 atsakymai
Ar šis kurortas turi savo svetainę?
prieš 13 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Domina švara paplūdimyje šalia viešbučio.
prieš 14 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas
Išvykstame atostogauti su vaikais, gyvensime privačiame sektoriuje. ir aš visiškai nenoriu stovėti prie kiaunės. Sakykite, ar Arkadijoje yra valgyklų, panašių į „Potpilvo trobelę“ Kijeve, ne kavinių, ne restoranų, o valgyklų? ar kokį viešbutį, kur galima pavalgyti
prieš 14 metus  •  4 abonentas 8 atsakymų
Pasakykite man, kaip išsinuomoti butą Odesoje kelioms dienoms, kad galėtumėte kokybiškai pailsėti.
prieš 16 metus  •  1 abonentas Jokių atsakymų
Eisiu su vaiku aplankyti jusu viesbuti, norejau suzinoti kiek toli yra jura ir kaip nuo jusu nuvykti! DĖKOJU!
prieš 17 metus  •  3 abonentas 4 atsakymai
Visi klausimai
Ukraina
Arabat rodyklė Azure Balta bažnyčia Berdjanskas Beregovo Boryspilis Bukovelis (Polianitsa) Černigovas Černivcai Charkovas Chersonas Chinadievo Chmilnikas Dniepras Doneckas Dragobratas Geležinis uostas Geničeskas Gribovka Jaremčė Jasinya Kamianecas-Podilskis Karolino-Bugazas Kijevas Kirilovka Koblevo Kolomija Korsunas-Ševčenkovskis Kosiv Kremenaya Kropyvnickis Laukymė Letki Lvovas Mariupolis Melekino Mėlynė Mežhirija Migovo Mirgorodas Moršynas Mukačevas Mykulychyn Nemirovas Nikolajevas Nikolajevka Očakovas Odesa Oriv Pochajevas Podobovets Poltava Primorskas Pylypets Rachivas Satanovas Šatskas Sedovas Sergejevka Shayan Sheshory Shklo Skadovskas Skhodnica Sklandžiai Skole Slavsko Solochinas Solotvino Sumy Svaliava Svjatogorskas Synevyr Totoriai Truskavecas Umanas Urzufas Užhorodas Užkarpatė Verchovyna Vinica Vižnica Vorochta Vyšgorodas Zaporožė Zatoka Ždenijevas Žitomiras
dar
Yra