Klausimai apie JaremčėVietos ir pramogos

Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas

Daugiau apie Jaremčė
prieš 5 metus  •  5 prenumeratorių 4 atsakymai
Bendros apžvalgos geros!
prieš 13 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Ar galite man pasakyti, kur slidinėti? Kokiu atstumu jis yra nuo slidinėjimo keltuvų? Dėkoju :-)
prieš 14 metus  •  3 abonentas 3 atsakymai
3 asmenų šeima, neslidinėja. Dalintis didmenine prekyba
prieš 14 metus  •  8 prenumeratorių 9 atsakymų
Važiuojam rugsėjį. Domina viskas apie maistą Jaremčėje
prieš 14 metus  •  2 abonentas 2 atsakymai
Pasakykite man gerą restoraną / kolybą Jaremčėje, kad susitikčiau su NG. Gyvensime privačiame sektoriuje, o NG norime susitikti restorane su kokia nors pramogine programa. Pageidautina, kad restoranas būtų arčiau išvažiavimo iš Yaremche link Mikulchin. Iš anksto dėkoju už bet kokį atsakymą ar patarimą!
prieš 16 metus  •  prenumeratorių nėra Jokių atsakymų
KAINA MAITINIMAS LAISVALAIKIS
prieš 16 metus  •  1 abonentas 2 atsakymai
Kas ilsėjosi viešbutyje Veresk, atsiliepkite!Mane domina kiek toli parduotuvė, miškas, upė.
prieš 16 metus  •  2 abonentas 1 atsakymas Yra atsakymas iš viešbučio savininko
Koks yra geriausias laisvalaikio praleidimo būdas Jaremčėje? Kur eiti, ką veikti. Planuojame kelionę spalio mėn. Dėkoju!
prieš 17 metus  •  6 prenumeratorių 7 atsakymų
Prašau pasakyti, kur Jaremčėje geriau valgyti. Toje vietoje kur apsistosime (jie siūlo 2 maitinimus per dieną, naminį maistą, už maždaug 35-40 UAH žmogui) ar yra padorių ir svarbiausia nebrangių restoranų, kavinių, sodų? Dėkoju!
prieš 17 metus  •  1 abonentas 2 atsakymai
Mane domina klausimas, ar maistas įskaičiuotas į gyvenamosios vietos tarifą, kokia įvairovė ir kainos?
prieš 17 metus  •  1 abonentas 1 atsakymas
Visi klausimai
Ukraina
Arabat rodyklė Azure Berdjanskas Beregovo Boryspilis Bukovelis (Polianitsa) Charkovas Chmilnikas Dniepras Doneckas Dragobratas Geležinis uostas Gribovka Jaremčė Jasinya Kamianecas-Podilskis Kijevas Kirilovka Koblevo Kosiv Laukymė Lvovas Mėlynė Mežhirija Mirgorodas Moršynas Mukačevas Mykulychyn Odesa Satanovas Šatskas Sergejevka Shayan Sheshory Skadovskas Skhodnica Slavsko Solochinas Solotvino Svjatogorskas Synevyr Totoriai Truskavecas Umanas Užhorodas Užkarpatė Vižnica Vorochta Zatoka Ždenijevas
dar
Yra