Atsiliepimus rašo ne rašytojai, o turistai.Išbandykite, tai įkvepia!
Pridėkite apžvalgą dabar Priminti el. paštu ×

Puikus viešbutis

Parašyta: 19 gegužės 2019
Kelionės laikas: 22 kovo — 3 balandžio 2019
Kam autorius rekomenduoja viešbutį?: Atpalaiduojančioms atostogoms; Verslo kelionėms; Šeimoms su vaikais
Viešbučio įvertinimas:
10.0
iš 10
Viešbučių įvertinimai pagal kriterijus:
Kambariai: 10.0
Aptarnavimas: 10.0
Grynumas: 10.0
Mityba: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Apie sanatoriją „Foros“ girdė jau dar sovietiniais metais. Prieš paskutines atostogas vartydama interneto puslapius, kad iš sirinkč iau poilsio vietą Kryme, pamač iau straipsnį apie atnaujintą Foros. Mane patraukė tai, kad poilsį galima derinti su apž iū ra, nes gyvenant Maskvoje laiko chroniš kai neuž tenka nei vienam, nei kitam. Ką aš galiu pasakyti? ! Didelis modernus kompleksas, draugiš kas personalas. Taip patogu, kad jau seniai nesiilsė jau
Automatiškai išversta iš rusų kalbos. Žiūrėti originalą
Komentarai (2) palikite komentarą
Rodyti kitus komentarus …
olga-turistka

Kovo mėnesį ilsėjomės.Viešbutis su gražia,žalia zona.12 baseinų su kriokliais,fontanai,sūkurinė vonia labai neblogai.Maistas geras,viso užteko visada ir vietų ir maisto.pagal Soft Al sistemą ,tai begeriu.Kambarys geri,kartais palikdavo dolerį,iš rankšluosčių pagamino krokodilą,gulbę ir gėles su natūraliomis gėlėmis.Vanduo visada buvo karštas ir šaltas..Ant "Delta" -koralas

Wed, 01 Apr 2009, 22:16
olga-turistka

Paplūdimyje "Delta" - koralų ir daug žuvies - net daugiau nei Tirano saloje. Rankšluosčiai išduodami paplūdimyje, visa kita mokama. Puiki viešbučio vadovė Olga. Beje, kai išvažiavome (Ir pervežimas buvo 14.55), mums buvo leista NEMOKAMAI likti kambaryje iki 14:00, o jie atvažiavo autobusu ir paėmė mus iš namų.Viešbutis labai didelis, toli iki registratūros nuvažiuoti mažas minusas, bet šiaip viskas buvo labai malonu. ).Pretenzijų į "Priedo turą" nėra

Wed, 01 Apr 2009, 22:23
korol1988im

Sveiki! Ilsėjomės nuo 26.03 iki 05.04, labai mažai rusakalbių darbuotojų, tik gidas ir Olya, buvo sunku suprasti. Vietovė labai graži, patiko. Paslaugos sąskaita tai labai maža! Vonioje bėgo tarakonai, nekeitė lovos, nevalė parako... Maisto nėra. Mes su vyru beveik neplaukėme į jūrą, ėjome į baseiną, nenorėjome važiuoti autobusais, labai retai. pirmyn, puikus pasirinkimas!

Fri, 17 Apr 2009, 17:09
Escape

Mane stebina nuolatiniai turistų priekaištai - ne tik šiam viešbučiui, bet ir visiems: autobusais nevažinėjame, mūsų kepiniai nešvieži. Atrodo, kad visi namuose važinėja mersedesais ir prekybos centruose nemato sulaužytų datulių.
Čia į juos nekreipė dėmesio, ten – įkyrūs darbuotojai.
Turėdami tokius prašymus, turite atitinkamai sumokėti.
O gauti tokią jūrą ir tokius viešbučius Krymo kainomis, mano nuomone, verta užmerkti akis į smulkius trūkumus. Ir apskritai, neieškokite jų – tai darydami tik sugadinsite savo atostogas.

Sat, 29 Aug 2009, 00:42
Stawa1

Esu šokiruotas dėl "mūsų" tautų. Kadangi taip blogai, eikime visi į Kanarų salas !!

Fri, 09 Oct 2009, 11:45
аватар