Отдых в санатории понравился, реально - не хотели уезжать.
Было пару моментов по обслуживанию, но это мелочи, все мы люди. В целом внимательный персонал, понравились врачи в медцентре. Медицинский центр очень развитый, прям полноценный медкорпус. Есть и косметология, и СПА салон. Стоимость СПА услуг конечно же отдельно все оплачивается, но цены приемлемые. Понравилась услуга сухой флоатинг, расслабляет очень и снимает напряжение. Такие услуги лучше вначале делать, что быстрее войти в режим отдыха. Также понравился бассейн 25 м с морской водой.
Развлечений по вечерам достаточно. Ресторан с шоу программами, караоке. По возможности вернемся ещё.
Man tikrai patiko poilsis sanatorijoje - jie nenorė jo iš vykti.
Buvo pora priež iū ros momentų , bet tai smulkmenos, visi esame ž monė s. Apskritai, dė mesingas personalas, patiko medicinos centro gydytojai. Medicinos centras labai iš vystytas, pilnavertis medicinos pastatas. Taip pat yra kosmetologijos ir SPA salonas. SPA paslaugų kaina, ž inoma, už viską mokama atskirai, bet kainos protingos. Man patiko sauso plaukiojimo paslauga, labai atpalaiduoja ir maž ina stresą . Geriau pirmiausia atlikti tokias paslaugas, kurios greitai pereis į poilsio rež imą . Taip pat patiko 25 m baseinas su jū ros vandeniu.
Vakarais pramogų už tenka. Restoranas su š ou programomis, karaoke. Jei į manoma, grį š ime.
Dabar mes Passikudah. Norėjome kartu aplankyti Sigiriya-Dambulla-Kandy-Nuwara-Eliya - Sasha prašė 1000 $ už dvi dienas. Tuo pačiu metu Madu de Silva nori $ 700 už tą patį maršrutą.
Išvada, einam patys ir aš atsisakysiu kas ir kiek kainuoja :)
Сейчас находимся в Passikudah.Хотели вдвоём посетить Сигирию-Дамбулла- Канди- Нувара-Элия - Саша запросил 1000$ за двоих,за два дня.В то же время Madu de Silva за этот же маршрут хочет 700$.
Итог-поедем сами и я отпишусь что и сколько стоит :)
Aš atsiprašau. Aš gyvenu 600 km po passikudah, todėl užsisakiau 1000 USD, bet Madu de Silva gyvena passikudah. Taigi jis gali surengti keliones už 700 USD.FOXSKY2. Tai yra blogai.
Извини мне. Я живу 600км после passikudah.так поэтому я зказал 1000 $.но Madu de Silva живет в passikudah. Поэтому ему можно делать экскурсии для 700 $.FOXSKY2. Это плохо.
Jei būčiau pasikudah, turėčiau padaryti šią kelionę už 500 USD.
Если я был pasikudah я имел сделать этого экскурсии для 500 $.
Na, gobšuolis pajudėjo lygiai 2 kartus)))
Гыы, ну вот и подвинулся жадина ровно в 2 раза )))
Aš išmečiau savo maršrutą į šį Sumudu, sumokėjau 830 USD. Sakau, kad brangu. Tada jis paprašė 300 USD už trijų dienų automobilį su vairuotoju, nors už parą visur kainuoja 60 USD.
Radau tuos, kurie tą pačią ekskursiją ves už 590 USD dviems su rusakalbiu gidu.
Nu velniok šitą godų))
Скинул этому Сумуду свой маршрут, зарядил 830$. Говорю, что дорого. Тогда за трехдневную машину с водителем попросил 300$, хотя она стоит везде 60$ за день.
Нашел тех, кто проведет эту же экскурсию за 590$ на двоих с русскоязычным гидом.
Так что нафиг этого жадину ))