Pridėti apžvalgą
Atgal
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
  • Pagrindinis puslapis
  • Viešbučiai
  • Traukos vietos
  • Klausimai-Atsakymai
Prisijunkite prie savo paskyros
Atsiliepimus rašo ne rašytojai, o turistai.Išbandykite, tai įkvepia!
Pridėkite apžvalgą dabar
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Kelionių agentūros apžvalga
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
• Priminti el. paštu ×
Tą dieną, kai grįšite iš atostogų, išsiųsime jums vieną laišką
Nurodykite el
Nurodykite grąžinimo datą
Усі форуми → Экскурсионные туры
Новая тема

Анекдот про хохлів від туркомпанії «Дінай-тур»

15 metus назад 2010 Gruodžio 24
Экскурсионные туры 7 3423
5
ChooChoo ChooChoo
Cообщений: 1
На днях отримав черговий лист з розсилки туристичної компанії «Дінай-тур». Як кожного разу в кінці анекдот. Цього разу такий.

"Украинские степи... На околице небольшого села сидят на завалинке два хохла. Сало, горилка, разговоры за жизнь... Кругом тишина... Вдруг раздается странный чихающий звук, из-за облака вываливается старый "кукурузник".
Шасси нет, крылья погнуты, кое-как дотягивает до села и падает в полуразвалившийся амбар на окраине. Столб пыли и тишина...
Один хохол другому:
- Ну шо? Яка страна - такі й теракти..."

Я подумав, що за «витончений» гумор для української туркомпанії і пішов на блог директора туркомпанії «Дінай-тур» Андрія Найдека з запитанням про анекдот, де і отримав таку відповідь.

«Может и не образец искромётного юмора, но и не обидный ни для кого.»

Хочу поцікавитись у широкого загалу, це взагалі нормально??
:
  • Украина
  • Pachok
    Pachok Репутация: +7028 Cообщений: 2198
    15 metus назад
    По-моему, НЕ нормально. Плохую рекламу свой фирме делает вышеназванный господин:((
  • mikhalych
    mikhalych Репутация: +154.5 Cообщений: 1214
    15 metus назад
    ChooChoo, перефразирую анекдот и скажу:
    Какая туркомпания "Динай тур" и ее руководитель, такие и анекдоты
  • Daryaplaksina
    Daryaplaksina Репутация: +5 Cообщений: 1
    15 metus назад
    Шановний пане ChooChoo, я є маркетологом туроператора "Дінай Тур" і людиною, яка, власне, першою читає новини і дає "добро" на їхню розсилку. Якщо цей анекдот чимось образив Вас, принощу свої щирі вибачення. У той же час запевняю Вас, що ми любимо свою батьківщину ані трохи не меньше за Вас. Про рівень нашої патріотичності свідчить якість послуг, які ми надаємо нашим співгромадянам, і сам факт того, що саме ми першими почали і продовжуємо виводити суто український туризм на якісно новий рівень. До речі, безпосереднім автором новин є наша співробітниця, дуже патріотична українка з Іванофранківщини, яка доволі болісно переживає те, що коїться з нашою державою. Взагалі, ми в компаніі "Дінай Тур" сповідуємо принципи патріотичності, яка не суперечетить повазі до інших національностей (це щодо Вашого зауваження про москалів і жидів). І анекдот, що Вас образив, власне, був реалізацією бажання посміятися з себе (інакше - плакати б довелося), можливо, не дуже вдалою. Насправді, особисто я щиро посміялася, коли прочитала цей анекдот :-) Адже стан нашої країни дійсно залишає бажати кращого (сподіваюсь, Ви не будете сперечатись), тож, ймовірно, Вас образило слово "хохол", мабуть, воно справді не дуже політкоректне. Ваша реакція виявилася для мене геть несподіваною, тож надалі я буду більш прискіпливо відноситися до рубрики "Анекдот" у новинах від "Дінай Тур". В будь-якому разі, дякую за Вашу думку.
  • 57888
    57888 Репутация: +971.5 Cообщений: 257
    15 metus назад
    А по мне, анекдот как анекдот. Страшного в нем ничего не нашла (каждый по своему понимает юмор), я бы вообще не прицепилась из-за такой ерунды. ИМХО
  • Pachok
    Pachok Репутация: +7028 Cообщений: 2198
    15 metus назад
    "2) Про повагу до інших національностей. Коли я чую анекдот про «хохла» я завжди розказую анекдот про «кацапа» і чомусь співбесіднику в більшості випадків це не подобається. Чомусь про «хохла» дуже смішно, а ось якщо про «кацапа», то це вже і націоналізм якийсь. "

+1
  • 57888
    57888 Репутация: +971.5 Cообщений: 257
    14 metus назад
    Если вы имели в виду, что я обижусь на кацапов, то я из Украины. А сам анекдот мне лично никак.
Надіслати повідомлення
Початок • Экскурсионные туры

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.8K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2025 TurPravda.com — Pagalba • Reklama • Viešbučio savininkai • Eksportuoti informaciją • Privatumo politika • Naudojimo sąlygos

TourPravda - turistų atsiliepimai apie viešbučius | Viešbučių ir kurortų įvertinimas pagal turistų atsiliepimus

Jūsų dėmesiui pristatoma šimtai viešbučių apžvalgų apie visus populiarius kurortus.Visą tiesą apie viešbučius sužinosite „iš pirmų rankų“.Tikrų turistų nuomonė apie viešbučius ir kurortus padės apsispręsti dėl viešbučio pasirinkimo.Skaitykite turistų atsiliepimus – pasinaudokite kitų keliautojų patirtimi!