Давайте поговорим по существу. Просьба помочь в выборе тура ко всем и просьба не кричать и не ругаться. У мужа в феврале (19) юбилей, хотелось в этот день быть вне дома. Предпочтителен автобуснй тур на эту дату, просто ее захватить, не больше 9-10 дней. Только просьба говорить по делу. Можем организовать самостоятельную поездку, но не хочется ездить за визой в Киев, поэтому сумма автобусного тура на двоих в рамках 1000 (немного плюс минус), я уже говорила, что дороже-это самостоятельная поездка на мой взгляд.Я посмотрела Аккорд (автобусные туры были у нас с ним и с Алголем), на это время подходящее по указанным параметрам "Альпийское трио", у Геополиса пока нет ничего на эти даты, у Феерии дорогие туры в этот период,у Инкомартура только обычная Венгрия, Чехия, смотрела каталог, это мы видели, на сайт Артекса зайти не смогла, пишет ошибка. Я не хочу никого рекламировать и отдавать предпочтение, мне все равно кто оператор, необходимо только соответствие тем, условиям, что сказаны выше. Визы есть в паспорте, документы не принципиальны, за исключением счета на каждого в 5 тыс у.е., т.к. для самостоятельной поездки в Италию просили сумму на счете на 7 дней не больше 500 евро (там есть табличка с указанием денег в зависимости от количества дней). Буду очень признательна всем за советы по подбору. Да, тур должен быть экскурсионным, на лыжах мы не катаемся.
С уважением,
Ирина Веретенникова.
З Нового року Ізраїль відміняє візи для громадян України, точної дати з якої можна буде їздити без віз я не знаю. Самостійна поїздка в Єрусалим +... можливо найкраще вирішення питання. У Вас достатньо досвіду з самостійного туризму щоб організувати такий тур.
2. Лютий - "не рибний" місяць для всіх ТО, у багатьох в цей час тури взагалі відсутні. Інша сторона "медалі", - навряд чи хто дасть гарантію виїзду. Памятаєте відгук Len_ka про поїздку у Швейцарію? Вона зарання підібрала собі запасний варіант на випадок відміни тура. Подібна передбачливість бажана і для Вас, тобто вибирати потрібно не один, а кілька турів, які підходять під Ваші параметри.
3. Зараз ТО загружені роботою по підготовці Новорічних і Різдвяних турів, не всі програми, що будуть у лютому, розміщені на сайтах. Варто ще трохи зачекати. Так "карнавальні" тури в минулий сезон катали майже всі ТО, можливо їх дати підійдуть і Вам.
4. Озвучений Вами тур "Альпійське тріо" минулої зими катався в іншому варіанті, з відпочинком в Альпах. Яка саме програма буде у лютому, - це питання до Вашого ТА, щоб не вийшло, що купивши один тур Ви їдете зовсім в інший.
5. ІМХО. Бажано вибирати тур в якому 19-е лютого вільний, чи умовно вільний, день. Великий переїзд, чи екскурсійка по типу "підводного човна" небажані.
З цієї точки зору:
"Альпійське тріо" - Мюнхен + екскурсія в Нойшванштайн (в зимовому варіанті - відпочинок в Баварських Альпах + Нойшванштайн)
Можливо Вам підійте "В гостях у казки"? Хороший, досить комфортний і обкатаний тур. 19-го вільний день у Зальцбургу, або Інсбрук+Сваровскі. Маючи Ваш досвід, цей день можна організувати дійсно не стандартно і святково.
У "Віденському вальсі" це може бути вільний день у Будапешті, там також дві ночі в одному готелі. І вечірній кораблик по Дунаю з шампанським дуже в тему!
6. З того що було в минулому році, але поки що відсутнє на сайті.
Був тур "Снігова спокуса". Від літньо-осінніх "Спокус" він відрізнявся лише одним, замість Хорватії у ньому була Словенія з відпочинком у р-ні Бохінь (Юлійські Альпи, заповідник Триглавський парк). Цей час можна використати і для самостійних поїздок по країні. До Венеції ближче ніж від Опатії, відповідно і часу в ній більше.