Pridėti apžvalgą
Atgal
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
  • Pagrindinis puslapis
  • Viešbučiai
  • Traukos vietos
  • Klausimai-Atsakymai
Prisijunkite prie savo paskyros
Atsiliepimus rašo ne rašytojai, o turistai.Išbandykite, tai įkvepia!
Pridėkite apžvalgą dabar
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Kelionių agentūros apžvalga
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
• Priminti el. paštu ×
Tą dieną, kai grįšite iš atostogų, išsiųsime jums vieną laišką
Nurodykite el
Nurodykite grąžinimo datą
Усі форуми → Предложения турфирм
Новая тема

Новые туры от Аккорда

16 metus назад 2010 Vasario 04
Предложения турфирм 4 1306
2
Gostya Gostya
Cообщений: 4
Как вы считаете новые предложениия от Аккорда по Франции, Италии. Какие вам понравились и что посоветуете.
  • ktdeirf
    ktdeirf Репутация: +5 Cообщений: 56
    16 metus назад
    Очень понравился тур "Рим прекрасен всегда", ему б добавить доп.день для Венеции, и вообще бы цены не было! Надеюсь до середины лета его обкатают и внесут некоторые коррективы!
    "лазурные берега" тоже порадовали, Испанское направление конечно надо дорабатывать, но я думаю Аккорд так лихо начал этот год, что в течении февраля- марта нас еще ждут сюрпризы!
  • Tet.A_sv
    Tet.A_sv Репутация: -32 Cообщений: 714
    16 metus назад
    Підтримую ktdeirf по туру "Рим чарівний завжди". Нарешті у Римі 4 ночі!!! Але щоб добавити Венецію потрібно добавляти ще день в Угорщині і відповідно ціна буде зовсім інша. З другого боку Венецію вже "заїздили", чи не в кожному турі в ту сторону є Венеція. Мені наприклад більш підійшов би варіант без Сан-Маріно і можливо без Флоренції. Цікавий був би маршрут на контрасті вічного міста і провінціальних маленьких чудових містечок Італії. Орвієто, Сан Джиміньяно, Вольтера, Лукка...і б.ін. Щоб Рим нічого не затіняло, щоб ні з чим його не порівнювати і в той же час побачити іншу, не менш заворожуючу Італію. Але розумію що всім не вгодиш. Для мене головне саме Рим. Сподобалась і словенська частина тура. Особливої обкатки думаю не потрібно, з Італію добре працювали і в минулому році.
    Також сподобались "Блакитні береги". Три ночі в Лігурії - то моя мрія! Повторюсь, дуже гарний і гармонічний тур!
    Звернула увагу і на літній варіант "Альпійського тріо". Австрія, Баварія, Швейцарія. Достатньо часу в Мюнхені. Альпійські красоти, баварські замки. І звичайно ж ціна, 12днів всього за 490євро. Тут для мене один мінус, багато чого з цього тура я вже бачила і не так давно.
    Нова програма "Заможньої і красивої Швейцарії", значно краща минулої.
    Нові тури з Парижем не аналізувала, так як була там перед самим Новим роком і тому вони мене особливо не цікавлять.
    Іспанія цікавить, але не через Париж, з тієї ж причини.
    Для мене був би привабливим варіант Північної Європи з Нормандією, Бенілюксом без Парижа, днів на 14.
    А щоб щось порадити, треба хоча б знати на яку вартість Ви розраховуєте і що конкретно Вас цікавить. Вибір дуже великий і на любий гаманець.
  • Elzbeta
    Elzbeta Репутация: +5 Cообщений: 491
    16 metus назад
    Мені теж сподобався тур"Два плюс два"тим,що там є багато невідомих мені раніше німецьких містечок.
    І на тур "Рим чарівний завжди" я відразу звернула увагу,як тільки вчора його побачила.Ніхто раніше не возив по Римським замкам та Віллах Тіволі та Боргезе.Так що на осінь взяла його на замітку.Я би теж у ньому забрала Флоренцію(бо там уже була),а додала нові невеличкі міста(акі назвала пані Тетяна).Але якби хтось із "Аккорду" почитав тут наші побажання та прислухався до них.
    І ще я теж за новий великий тур по Бенілюксу(я бачу,що туристи все просять і відомих київських операторів про такі тури,а вони все роблять на 12-13 днів,і з уже обїдженими містами).
    І ще я давно хотіла відвідати Словенію,а її теж в такій кількості раніше я ніде не бачила.
Надіслати повідомлення
Початок • Предложения турфирм

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.9K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 11
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 36
  • Горные лыжи 36
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2026 TurPravda.com — Pagalba • Reklama • Viešbučio savininkai • Eksportuoti informaciją • Privatumo politika • Naudojimo sąlygos

TourPravda - turistų atsiliepimai apie viešbučius | Viešbučių ir kurortų įvertinimas pagal turistų atsiliepimus

Jūsų dėmesiui pristatoma šimtai viešbučių apžvalgų apie visus populiarius kurortus.Visą tiesą apie viešbučius sužinosite „iš pirmų rankų“.Tikrų turistų nuomonė apie viešbučius ir kurortus padės apsispręsti dėl viešbučio pasirinkimo.Skaitykite turistų atsiliepimus – pasinaudokite kitų keliautojų patirtimi!