Pridėti apžvalgą
Atgal
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
  • Pagrindinis puslapis
  • Viešbučiai
  • Traukos vietos
  • Klausimai-Atsakymai
Prisijunkite prie savo paskyros
Atsiliepimus rašo ne rašytojai, o turistai.Išbandykite, tai įkvepia!
Pridėkite apžvalgą dabar
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Kelionių agentūros apžvalga
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
• Priminti el. paštu ×
Tą dieną, kai grįšite iš atostogų, išsiųsime jums vieną laišką
Nurodykite el
Nurodykite grąžinimo datą
Усі форуми → Поиск попутчика
Новая тема

Отдых на Ионическом море. ИЮНЬ. Море нереальной красоты

4 metų назад 2021 Gegužės 13
Поиск попутчика 27 1805
8
arinagreenn arinagreenn
Cообщений: 13

Всем привет. Меня зовут Ира, мне 30. Ищу попутчиков  (Киев или Киевская область, другие города тоже ок, главное чтобы мы смогли пообщаться) для отдыха на Ионическом море в Албании на самом лучшем курорте во второй половине июня. Это просто Мальдивы, только ближе и немного дешевле. Видела своими глазами. Могу поделиться фото и рассказать детальнее. Красота невероятная! Хочу вернуться еще.

Если вы любите море также как и я, у вас есть чувство юмора и вы хотите хорошо отдохнуть,  напишите мне. Конечно ищу попутчицу, но если будет компания - то пол не имеет значения, но это не точно :) Главное хорошее настроение и адекватность. 

:
  • Албания
  • olejan12
    olejan12 Репутация: +5 Cообщений: 40
    4 metų назад
    Привіт)
    Чи розглядаєте інші варіанти на Іонічному морі, зокрема Грецію? Там немало класних місцин (о. Корфу, Лефкада, Кефалонія) і не дуже привязані до локації.
    В Албанії теж класно, але якщо говорити про Іонічне узбережжя - там лише Ксаміль і ще декілька ближніх пляжів - тому дещо обмежено в варіантах.
  • arinagreenn
    редаговано: May 2021
    arinagreenn Репутация: +5 Cообщений: 13
    4 metų назад

Привіт. Корфу поруч біля Ксаміля. Можна було б поїхати на Корфу на екскурсію (дуже хотіла минулого року), якщо звісно туди пускають, минулого року там було зачинено. Але наскільки я знаю Корфу не перевершує за красою Ксаміль. 
    Греція класна, без сумніву, я була в Греції в Касандрі. Але стосовно цін - в Ксамілі буде дешевше і можна залишитися на більше днів і краса неймовірна, море просто неперевершене.  Я була і в Греції і в Албанії і Албанія виявилася такою красивою, але доступнішою по цінам всередині країни. Тому хотілося б поїхати в Ксаміль :) 

• olejan12
    4 metų назад

Я звісно не проти Албанії (в Саранді і Ксаміль теж був). Якщо їхати в Албанію, то які ще варіанти цікавих локацій поруч Ксаміль(там поруч Голубе око, але це на півдня активність)?  

Якщо маєте водійські права - супер ,тоді можна дійсно багато побачити( поїхати по прибережній дорозі в гори, є багато красивих місцин, на озеро Коман зїздити).

Стосовно поїхати на Корфу - варіант класний, українців від сьогодні пускають в Грецію при наявності тесту або сертифікату щеплення, але хз чи пустять зі сторони Албанії (албанія тестів не вимагає)

Стосовно Греції -я  був там (острови Кефалонія і Закінтос) 2 роки тому. проживання приблизно 25-30Є доба на початку сезону (в теперішніх умовах кажуть греки дещо знижують ціни)

Зорієнтуйте який бюджет розглядаєте, які дати підходять?

• Tereza5
    Tereza5 Репутация: +13 Cообщений: 26
    4 metų назад
    Добрий день !  Мене цікавить Албанія друга половина червня. Напишіть мені на Вайбер поспілкуємось 
    +380974620065 Тереза
  • arinagreenn
    4 metų назад

Дати - друга половина червня, з 20 числа +- на 10-12 днів. Бюджет за путівку (авіа, трансфер, проживання в готелі) до 19-20 тис на людину. За цю суму вкл. лише сніданок. Тобто необхідно розраховувати на більше. Я розглядаю загальний бюджет до 30 тис на людину ( за все все все). 

• yla_ru
    yla_ru Репутация: +43.5 Cообщений: 72
    4 metų назад

Привет, Ира! Тоже интересно направление Албания, но немного смутил и даже расстроил, предыдущий ответ, касательно бюджетного отдыха и озвученая сумма в 30 тыс (1100 $) это Вы посчитали, по сравнению с прошлогодним отдыхом? Я ездила в грецию в позапрошлом году правда, тоже с девочками попутчицами, брали апартаменты без питания, на 10 дней. Ездили на 2 экскурсии и сами немного по острову (общ. транспорт). 

• arinagreenn
    4 metų назад
    Привет. Сумма озвучена на основании прошлогоднего отдыха. Путевка на 1 чел стоила 17 тыс грн (авиа, трансфер из аэропорта, отель, где включен только завтрак). Отдых был на 11 дней. Всего было потрачено 27-28 тыс грн на 1 чел. Питание в Ксамиле немного дешевле, чем на курортах Греции ( опять таки из моего опыта в 2019 году). В Греции было потрачено 35 тыс за все на 1 человека). Конечно финальная сумма зависит от того сколько вы планируете брать с собой и на что вы будете тратить. Мои доп. расходы включали доп. питание в виде ужина в заведениях+оплата лежаков (10 евро за 2х в день)+расходы на магазин (продукты). В целом я очень довольна поездкой в Албанию, так как соотношение цена/сервис/отношение было на высоком уровне. Конечно это не бюджетная поездка, можно поехать горозаздо дешевле в Египет или Турцию как вариант. Но в Албании мне понравилось больше. Поэтому хочу туда вернуться :)
  • olejan12
    4 metų назад

Я то думав це самостійна подорож))  Комерцією попахує)

Якщо не проти, пропоную самостійно організувати - досвід маю непоганий (бував і в Греції і в АлбаніЇ)

По проживанню в Ксамілі- щойно подивився апартаменти з рейтингом 9+ на 10 днів 5000-5500 грн.(до 200 дол)

Трансфер теж десь до 200 дол.

За 700 дол тільки сніданки - трохи дорогувато 

• arinagreenn
    4 metų назад

Я і не писала, що це була самостійна поїздка) Звісно був куплений пакетний тур через туроператора. 

Що ви маєте на увазі "трансфер"? Трансфер з Тірани до Ксаміля? Чи + авіа? Якщо трансфер це +авіа, то якось дуже дешево). Але цікаво дізнатися де ви дивилися такі розцінки? Також напишіть, які апартаменти ви дивилися? (Назви) Хочу подивитися, можливо щось знайоме буде, цікавить місцезнаходження.
    Я також перевіряла минулого року розцінки на самостійну подорож і це виявилося майже однаковим за цінами як і турпакет. Тому не хотіла заморочуватися і купила путівку. Звісно завжди хочеться дешевше. Але в моєму випадку, там де хотілося зекономити - була незадоволена. А турпакет не розчарував, тому та поїздка була того варта) 

• olejan12
    4 metų назад

Трасфер з аеропорта до Тірани - 5 дол (якщо ціни актуальні на сайті місцевого перевізника), з Тірани до Саранди 13 дол. + 1,5 з Саранди до Ксаміль (хоча можна і в Саранді жити - є де вийти погуляти, довга красива набережна)

Житло: є пропозиції за 5500 (+- пару грн). округлимо до 200 дол (скріни не можна вставити, тому ось посилання)

https://www.booking.com/hotel/al/villa-juli-ksamil.uk.html?aid=381078;label=tmd60a0314dbc5699.47120579;sid=bfb17be31c9230762495110576bc40b2;all_sr_blocks=199686004_117161914_2_0_0;checkin=2021-06-16;checkout=2021-06-26;dest_id=9089773;dest_type=city;dist=0;from_beach_key_ufi_sr=1;group_adults=1;group_children=0;hapos=4;highlighted_blocks=199686004_117161914_2_0_0;hpos=4;no_rooms=1;req_adults=1;req_children=0;room1=A;sb_price_type=total;sr_order=price;sr_pri_blocks=199686004_117161914_2_0_0__16200;srepoch=1621113504;srpvid=636595cf735d0197;type=total;ucfs=1;sig=v1Jw3jB0Ym#hotelTmpl

Переліт: якщо прямий з Києва то в районі 5700 - 5800 , з пересадками дешевше. Допустимо сума буде 210 дол

Зі Львова знайшов за 4800 :)

https://avia.tickets.ua/uk/m/search/pre_booking?session_id=776a0479527b21079948eeb3a493ca9e&recommendation_id=f2e581ce1ab0f7654b5138fb2d3824d9_1751%5E%5E0&ls=1&vs=PQ&refid=968&route=IEVTIAIEV&marker=tmd60a03a9d729b41.90392437

До чого я веду: самостійно можна здешевити (і треба) якщо ви ще не купили путівку, але якщо ви готові тратити 1000 дол - може краще спланувати подорож по Греції або Тенеріфе як альтернатива (в Ксамілі Ви надто привязані до місцевості,  а ще на тих кількох пляжах що там є з року в рік все більше і більше туристів - всі ж хочуть)

я тут пост зробив про варіант з Грецією : https://www.turpravda.ua/forums/discussion/255785/greciya_-_ostrovi#latest

• arinagreenn
    4 metų назад

Дякую за інформацію. Як на мене немає сенсу в пересадках, щоб зекономити 500 чи 1000 грн. Чи їхати наприклад у Львів, адже це час, плюс щоб доїхати до Львова також треба кошти. Те на те і вийде. Найкращий варіант це прямий переліт. Адже щоб добратися до Ксаміля, треба витрати півдня, а якщо враховувати авіа пересадки, то їхати туди можна два дні. Чи є у цьому сенс?

Стосовно апартаментів погоджуюсь, ваш варіант дешевший, але і знаходиться на іншому кінці міста. 

Як я зрозуміла ви хочете багато їздити на екскурсії, але всі екскурсії не займуть більше 2-3 днів, звісно, якщо ви не збираєтесь об'їздити всю Албанію. 
    Ваш прорахунок не включає витрати на харчування. До чого я веду, чи набагато дешевше вийде від тієї суми, яку я озвучила?

• olejan12
    4 metų назад

На харчування думаю 250 дол повинно вистачити - це і обіди/ вечері в кафе і купівля продуктів 

Переліт ~220 дол (взяв з запасом), + проживання 200 + трансфери з аеропорту і назад 40. Всього за 10 днів 700 дол на все. 

Але бачив є пропозицій багато в Албанію і Чорногорію на 7 днів за 300 -330доларів, тому якщо приділити час пошукам можна дуже зекономити. Я не стільки за економію, скільки за раціональний підхід до справи. 10 днів в Ксамілі нема що робити (навіть якщо 2-3 рази виїхати в Саранду)

Якщо вже витрачатись, то взяти з цього побільше)

• yla_ru
    yla_ru Репутация: +43.5 Cообщений: 72
    4 metų назад
    Олег))) прям мастер убеждений) может вообще, ну его этот Ксамиль, поехали в Хорватию или ещё куда, за такие деньги?)
  • olejan12
    4 metų назад

Ахаха)) дякую, просто це тема про яку я трохи знаю і  можу довго говорити))

Про Хорватію не задумувався, а от Чорногорія або Греція - непоганий варіант). Розглядаю і морський відпочинок, і гори..Недавно натрапив на пропозицію трекінгу по горах Чорногорії, Албанії, Косово - 250 євро за 12 днів.

А взагалі, я відкритий до різних варіантів) 

• arinagreenn
    4 metų назад
    Актуально
  • arinagreenn
    4 metų назад
    Актуально
  • Anna_Zygval1
    Anna_Zygval1 Репутация: +5 Cообщений: 2
    4 metų назад
    Актуально ещё? Мой номер +380673039520 
  • arinagreenn
    4 metų назад
    Написала вам. 
  • elena.ukraine
    elena.ukraine Репутация: 0 Cообщений: 37
    4 metų назад

Привет, интересен отдых в Албании с вылетом с 19го июня и позже на дней 10... Смотрела регион Ксамиль, Саранда... Попутчицы. Киев. Бюджет 15 тыс с чел. 

• arinagreenn
    4 metų назад
    Привет. Написала в лс. 
  • pahatabakz
    pahatabakz Репутация: +5 Cообщений: 2
    4 metų назад
    Так что, куда летим?)
  • arinagreenn
    4 metų назад
    В Албанию, а вы? :)
  • pahatabakz
    pahatabakz Репутация: +5 Cообщений: 2
    4 metų назад
    И я с вами!) Можно?) Может там встретимся?
  • arinagreenn
    4 metų назад
    Планирую быть в Ксамиле с 24)
  • arinagreenn
    редаговано: June 2021
    4 metų назад

Всем привет. Поездка актуальна. Вылет планирую после 20 июня. Если вы любите море также как и я, напишите мне. Конечно же ищу попутчицу девушку. 

О себе: Ира, 30 лет, порядочная, адекватная, с чувством юмора :) 

Планирую покупать тур. Отель, места- знаю, поделюсь. Все на очень хорошем уровне. Стоимость на 1 человека 16500 грн  на 10 ночей, это авиа, трансфер из аэропорта, проживание в отеле, завтраки. Море очень красивое, вы будете в восторге.

Если вам подходит бюджет, напишите мне. Буду рада найти хорошую попутчицу.

• Valentina89
    Valentina89 Репутация: +5 Cообщений: 4
    4 metų назад
    Здравствуйте) я из Киева, напишите мне на любой мессенджер если ещё актуально. 0673339914
  • arinagreenn
    4 metų назад
    Здравствуйте, уже неактуально. Может в следующий раз :) 
Надіслати повідомлення
Початок • Поиск попутчика

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.8K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2025 TurPravda.com — Pagalba • Reklama • Viešbučio savininkai • Eksportuoti informaciją • Privatumo politika • Naudojimo sąlygos

TourPravda - turistų atsiliepimai apie viešbučius | Viešbučių ir kurortų įvertinimas pagal turistų atsiliepimus

Jūsų dėmesiui pristatoma šimtai viešbučių apžvalgų apie visus populiarius kurortus.Visą tiesą apie viešbučius sužinosite „iš pirmų rankų“.Tikrų turistų nuomonė apie viešbučius ir kurortus padės apsispręsti dėl viešbučio pasirinkimo.Skaitykite turistų atsiliepimus – pasinaudokite kitų keliautojų patirtimi!