Pridėti apžvalgą
Atgal
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
  • Pagrindinis puslapis
  • Viešbučiai
  • Traukos vietos
  • Klausimai-Atsakymai
Prisijunkite prie savo paskyros
Atsiliepimus rašo ne rašytojai, o turistai.Išbandykite, tai įkvepia!
Pridėkite apžvalgą dabar
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Kelionių agentūros apžvalga
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
• Priminti el. paštu ×
Tą dieną, kai grįšite iš atostogų, išsiųsime jums vieną laišką
Nurodykite el
Nurodykite grąžinimo datą
Усі форуми → Экскурсионные туры
Новая тема

замками України

16 metus назад 2009 Liepos 14
Экскурсионные туры 7 1922
2
irina_tours irina_tours
Cообщений: 28
Шановне панство!
Давайте ділитись своїми враженнями від подорожей замками України!
:
  • Украина
  • s__alex
    s__alex Репутация: +5 Cообщений: 27
    16 metus назад
    Бачив багатенно українських замків , принаймі всі найціліші :-) Для мене особисто найбільше враження - це Хотин, як на мене - найгарніший замок в Україні, хоча виглядає він ззовні , а в середині , особливо дивитися нема чого. Найбільше зберігся - Луцьк , принаймі за словами місцевих гідів на 85 % матеріал автентичний , інше реставрація. Найбільший мабуть Білгород-Дністровський(чи Судак?). Самий незвичний , мабуть замок паланок у Мукачево - цікава архітектура. Найкращий музей - Олесько. Найкращі краєвиди біля Невицького замку.Для першої поїздки звичайно треба обирати Камянець+Хотин, можна ще в Ниркові побачити залишки фортеці.Нажаль більшість замків не в надто гарному стані і поступово розвалюються , навіть найбільш розкручені замки, як на мене потрібно передавати їх в приватні рук, тому що країна втрачає величезні кошти , які можно було б отримати на туризмі , в жодному з замків не бачив , щось на кшлалт стрільби з лука , наприклад , первдягнутих у середньовічний одяг людей, середньовічну їжу , танці - таке можна побачити лише на фестивалі (довелося побувати у Судаку) , чи щоб організовувалось якесь шоу лицарське.Мені є з чим порівнювати. Які замки/фортеці бачив - Кам'янець, Хотин , Нирків,Червоноград(руїни біля Джуринського водоспаду), Олесько, Золочів, Підгірці, Дубно, Тараканів, Луцьк, Мукачево, Ужгород, Невицьке, Середнє, Збараж, Кременець, Хуст,Меджибіж,Білгород-Дністровський,Судак,Єні-Кале. Подорожуйте Україною - в нашій країні дуже багато цікавого !
  • irina_tours
    irina_tours Репутация: +5.5 Cообщений: 28
    16 metus назад
    А зруйновані бачили? дуже цікаві (замки, палаци, резеденції, називайте як хочете) в Клевані, Олиці, Острозі, Кореці. Весною туди їздили - дивно, і чому ми такого не цінуємо??? Місця забиті і забуті. Загрязнені склінками і всілякими відходами..
  • irina_tours
    16 metus назад
    Щодо стрільби з лука - така собі імпровізація для туристів за гроші, звичайно, організована в Кам"янці. Смішно так, можна спробувати себе і з арбалетом! Я ледве його втримала в руках :))
  • s__alex
    16 metus назад
    Ну в Острозі не такий вже й зруйнований як на мене(забув його додати в перелік своїх "замків") :-) Я у Кам'янці,Хотині,Білгород-Дністровському був 2-чі , жодного разу не пощастило бачити арбалет . Відірвався лише на фестивалі у Судаку.Клевань, Олика, Корець у мене ще колись буде , ще багато чого хочеться побачити :-)
  • s__alex
    16 metus назад
    Могилу Ганни Оленіної Ви мали на увазі?
  • irina_tours
    16 metus назад
    я там не була..
    як же ми так не знали.. я так ретельно готувала поїздку.
    в сам монастир ми не поїхали - не встигали по плану.
Надіслати повідомлення
Початок • Экскурсионные туры

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.9K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2026 TurPravda.com — Pagalba • Reklama • Viešbučio savininkai • Eksportuoti informaciją • Privatumo politika • Naudojimo sąlygos

TourPravda - turistų atsiliepimai apie viešbučius | Viešbučių ir kurortų įvertinimas pagal turistų atsiliepimus

Jūsų dėmesiui pristatoma šimtai viešbučių apžvalgų apie visus populiarius kurortus.Visą tiesą apie viešbučius sužinosite „iš pirmų rankų“.Tikrų turistų nuomonė apie viešbučius ir kurortus padės apsispręsti dėl viešbučio pasirinkimo.Skaitykite turistų atsiliepimus – pasinaudokite kitų keliautojų patirtimi!