Pridėti apžvalgą
Atgal
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
  • Pagrindinis puslapis
  • Viešbučiai
  • Traukos vietos
  • Klausimai-Atsakymai
Prisijunkite prie savo paskyros
Atsiliepimus rašo ne rašytojai, o turistai.Išbandykite, tai įkvepia!
Pridėkite apžvalgą dabar
Pridėti viešbučio apžvalgą
Kelionės istorija
Kelionių agentūros apžvalga
Atrakcionų apžvalga
Klausimas turistams
Forumo tema
• Priminti el. paštu ×
Tą dieną, kai grįšite iš atostogų, išsiųsime jums vieną laišką
Nurodykite el
Nurodykite grąžinimo datą
Усі форуми → Поиск попутчика
Новая тема

Подорожі по обласним центрам України

9 metus назад 2016 Lapkričio 17
Поиск попутчика 7 427
1
ecoserh ecoserh
Cообщений: 4

Цікавлять подорожі по обласним центрам України, цікавить перш за все центральна та східна частина. Пора року не має значення, подорож на вихідні, якщо у вас є бажання відпочити кілька днів в іншому місті, я залюбки приєднаюсь. Умови: кожен платить сам за себе, вимлги до місця ночівлі не високі, влаштує як готель так і хостел. 

Мені 31 рік, жвавий, відсутні шкідливі звички, балакучий, не вибагливий) 

редаговано: November 2016
:
  • Украина
  • Ogropina
    Ogropina Репутация: +8 Cообщений: 4
    9 metus назад
    Привет) а подробнее узнать о планах возможно?
  • ecoserh
    ecoserh Репутация: +5 Cообщений: 4
    9 metus назад
    Вітаю, якось так склалося що у деяких містах був лише проїздом, зараз цікавить Харків, Суми, Одеса, Херсон. Нещодавно відвідав Дніпро, в п'ятницю виїхали а в неділю повернулися в Київ.
  • Ogropina
    9 metus назад
    Я сама живу возле Харькова.  А вы отчет с фото не делали с превыдущих поездок?. И что именно привлекает в этих городах? Меня интересует Одесса , и другие места. Как составляете план поездки и исследования самого города?
  • ecoserh
    9 metus назад
    Вітаю, звіти з подорожей не створюю, перш за все подорожую щоб особисто отримати враження. Особисто мене цікавить архітекрута будинків та вулиць, крім цього мене цікавить як вулиці інших міст, крім цього це дуже допомагає психологічно. Маршрут не намагаюся розрахувати до хвилини, спочатку переглядаю, цікаві місця, потім вибираю які мені цікаві, та обов'язково відвідаю, але намагаюся крім чепурної частини міста відвідати місця які ніякої привабливості не мають, наприклад в Дніпрі ми відвідали спальний район, виявляється там ситуація гірше ніж в Києві(, але саме так складається повне уявлення про місто.
  • Ogropina
    9 metus назад
    )а фотографии делали? Или просто гуляли?.вот к примеру некоторые фото с моей поездки в  Шаровку. 
  • Ogropina
    9 metus назад
    Какие ближайшие планы? И связь помимо сайта.
  • ecoserh
    9 metus назад

Світлини робив, фотографував не завжди звичні для туриста речі, не знаю як додати світлини, тому створив альбом, в моєму профілі можна глянути.

Найближчі плани відвідати Харків, Одеса, Херсон, також знайти пару для подорожі) Зв'язок крім сайту можемо легко здійснювати через фейсбук або моб. номер. 

Надіслати повідомлення
Початок • Поиск попутчика

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.8K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2026 TurPravda.com — Pagalba • Reklama • Viešbučio savininkai • Eksportuoti informaciją • Privatumo politika • Naudojimo sąlygos

TourPravda - turistų atsiliepimai apie viešbučius | Viešbučių ir kurortų įvertinimas pagal turistų atsiliepimus

Jūsų dėmesiui pristatoma šimtai viešbučių apžvalgų apie visus populiarius kurortus.Visą tiesą apie viešbučius sužinosite „iš pirmų rankų“.Tikrų turistų nuomonė apie viešbučius ir kurortus padės apsispręsti dėl viešbučio pasirinkimo.Skaitykite turistų atsiliepimus – pasinaudokite kitų keliautojų patirtimi!