Klausimai apie Asteria Kremlin Palace 5*Viešbučio pasirinkimas

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
116 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Turkija
Kas ilsėjosi su mažais vaikais iki metų, pasakykite man, ką reikia pasiimti su savimi, ir papasakokite apie poilsio niuansus. Ypač domina kūdikių maistas, na ir visokios smulkmenos: sauskelnės, seilinukai, rankšluosčiai, kai kurie žaislai.Labai ačiū už atsakymus!!!
prieš 9 metus  •  5 prenumeratorių 6 atsakymų
Ar galima atvykus iškeisti standartinį kambarį į dviejų kambarių 7 nuo liepos 13 d. 2 savaitėms. kiek ta paslauga kainuos?
prieš 10 metus  •  5 prenumeratorių 4 atsakymai
Laba diena, kolegos keliautojai! Šeštadienį skrendame su 2 vaikais (8 ir 3) į šį viešbutį. Nusipirkau stalo žaidimų, pieštukų, abėcėlės, knygų. Ar tai bus naudinga mums, ar bus įdomiau vaikams vaikų klube? O kaip maistas? Mano mažylis valgo avižinius dribsnius, o aš laikausi Dukan dietos (reiks su savimi pasiimti dėžutę avižų sėlenų). Ar nebus problemų muitinėje su maistu (sakė, kad išveža). O mano mama serga cukriniu diabetu, ar yra kažkas jai? Iš anksto dėkoju!
prieš 11 metus  •  9 prenumeratorių 17 atsakymų
kai yra isvykimas nuo liepos 10 d.7 dienoms.kaina 2 suaugusiems + 1 vaikui 9 ltn o antram 0 metu?
prieš 11 metus  •  7 prenumeratorių 12 atsakymų
Sveiki, norime rezervuoti standartinį kambarį DBL + 1CHL 14 naktų nuo gegužės 26-27 d. Pailsėjome pas jus.Mums labai patiko. parašyk kiek kainuos nakvynė maistas?
prieš 13 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
sveiki, sakykit, ar ten nuomojasi vaikiškus vežimėlius?Mes pernai buvome prie Venecijos rūmų, ten buvo.O kas dar geriau poilsiui su 2 metuku vaiku Topkapi ar Kremlius?
prieš 13 metus  •  4 abonentas 5 atsakymų
Valgome iš Charkovo su draugu po gegužės 9 d., norime pailsėti su jaunimu. Pagalba renkantis viešbutį! Dėkoju!
prieš 13 metus  •  8 prenumeratorių 12 atsakymų
Kalbant apie paskutinius įvykius, kiek degtinės galima išgerti vienam asmeniui ir kas yra žmogus (kiek metų) ???
prieš 13 metus  •  5 prenumeratorių 5 atsakymų
Sakykit prašau, ar viešbutyje yra tik Wi-Fi ar yra interneto kavinė?Jei yra, tai nemokama ar mokama? Iš anksto dėkoju.
prieš 13 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
Rodyti daugiau »
Visi klausimai
JAE
dar