Klausimai apie Parrotel Aqua Park Resort 4*Vietos ir pramogos

Dabartinės ekskursijos į šį viešbutį
Gaukite geriausią kainą iš kelionių agentų
  Užduok klausimą
Užduok klausimą
Ekspertai ir patyrę turistai atsakys į jūsų klausimą.
+ Klausimo paaiškinimas
158 prenumeratoriai bus
informuoti apie problemą

Daugiau apie Egiptas
Sveiki, gal galite pasakyti ar yra virdulys kambaryje? Kur galima gauti virinto vandens? Vaziuojame su vaikais, reikes skiesti mišinuka ir kruopas.
prieš 9 metus  •  4 abonentas 3 atsakymai
Vietoje yra 2 A la Carte restoranai, ar tiesa, kad pirmas apsilankymas restorane NEMOKAMAS?Jei taip, kas taip pat įskaičiuota į nemokamus maisto produktus ar gėrimus? NEMOKAMAI – lankotės tik viename restorane, kurį galite rinktis iš dviejų ar iš eilės?
prieš 12 metus  •  3 abonentas 4 atsakymai
Važiuojame su šeima balandžio 9 d. 12 dienų, susisiekite su Donecko gyventojais dėl smagių atostogų!0506259898 Oleksandras
prieš 14 metus  •  4 abonentas 4 atsakymai
Ar Park INN galima plaukti pantonais? Kas iš jų matyti (kaukės-pelekės)? Ar nardytojas ekskursijoje pamatys daug daugiau? Kokie yra plaukimo iš pantone apribojimai?
prieš 14 metus  •  3 abonentas 2 atsakymai
Einame į Park Inn. Kur patartumėte vykti (keturračiai, povandeniniai laivai, žvejyba ir pan.)? kiek? Iš ko pirkti ekskursijas (vardas, telefonas, el. paštas)?, už kiek (kaina)? Kur galiu nusipirkti pelekų-kaukių (viešbutyje, turguje ir pan.)? Ar atnešti viską? Kiek kainuoja taksi į turgų? Ar netoliese yra nardymo paplūdimyje, kiek? Ką prasminga atsivežti iš Egipto?
prieš 14 metus  •  7 prenumeratorių 11 atsakymų
Sveiki, pasakykite man, kokiu atstumu yra Soho nuo viešbučio. Kiek kainuos važiuoti taksi?
prieš 14 metus  •  8 prenumeratorių 10 atsakymų
Aš einu į parko užeigą nuo 2011-02-28 iki 2011-02-03. Noriu paklausti - kai viesbutyje mazesnis vėjas prie jūros ir atitinkamai bangavimas - ryte ar po pietų? Manau, vandens parkui rūpi ne vėjas, o bangos... o pakeliui klausimas situacija su rykliais-kas ten,kaip yra?Ar jau leista i jura? Aš nebijau, bet mama ir sesuo bus su manimi ...
prieš 14 metus  •  6 prenumeratorių 9 atsakymų
Aš keliauju su vaikinu, norėčiau susitikti su kuo nors kitu)))
prieš 14 metus  •  8 prenumeratorių 23 atsakymai
Pasakykite man viešbutyje, ar kambaryje yra nemokamas belaidis internetas?
prieš 15 metus  •  5 prenumeratorių 7 atsakymų
Visi klausimai
JAE
dar