В этом году я была в замечательном лагере! Там очень много вожатых и все хороши по своему, но самые суперские: Елена Сергеевна, Наталья Васильевна и САН САНЫЧ(АЛЕКСАНДР АЛЕКСАНДРОВИЧ)мы с ним очень хорошо общались, наверное тогда он мне нравился но мне вполне хватало нашей дружбы СОВЕТУЮ ВСЕМ ПОКУПАЙТЕ ПУТЕВКИ В КОМАРОВА НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ!! ! ! !
Š iais metais buvau nuostabioje stovykloje! Patarė jų yra daug ir visi savaip geri, bet patys š auniausi: Jelena Sergejevna, Natalija Vasiljevna ir SAN SANYCHAS (ALEKSANDAS ALEKSANDROVIČ IUS) labai gerai su juo bendravome, tikriausiai jis man tada patiko, bet mū sų man pakako draugystė s PATARIAU VISIEMS PIRKTI KELIONIUS Į KOMAROVĄ NEPASIIGESITE!!!! !
ya ni4ego ne ponimayy!
ya vob6em kypil pytevki a sei4as eto 4itayy i ni4ego pon9t ne magy!
toli ant xaro6iy toli plaxoi?
ya ni4ego ne ponimayy!
ya vob6em kypil pytevki a sei4as eto 4itayy i ni4ego pon9t ne magy!
toli on xaro6iy toli plaxoi?
Tai geriausia pasaulyje!Prašau pailsėti ten, labai šaunu... Aš jau buvau šią vasarą ir man nelabai patiko!!!nors daug pakilimų ir nuosmukių, bet tai nieko) minutės ... lyderiai vėsūs, oras visada puikus, gaila, kad labai trumpa pamaina... 17 dienų lekia kaip viena diena :( labiausiai įsiminė mano nuomone pamainos uždarymas... taip malonu ziureti i verksmingus lyderiu ir pionierių veidus :) As kitąmet tikrai ten važiuosiu, kad ir 2 pamainoms!!
Он самый лучшый в мире!пожалуйста отдохни там,ето очень круто...я уже по бывала етим лето и мне не то что очень мне очень очень очень понравилось!!!правда много подьёмов и спусков,но ето ничего)каждый день продуман по минутам...вожатые клёвые,погода всегда отличная,жалко что очень короткая смена...17 дней пролетают как один день:( самое запоминающиеся на мой взгляд ето закрытие смены...так мило смотреть на заплаканые лица вожатых и пионеров:)я обезательно поеду туда в след.году даже на 2 смены!!
Vaikinai! Komarova yra geriausia stovykla pasaulyje!!! Lankiausi pas jį 10 metų ir nesigailiu !!! Noriu ten dabar, bet negaliu, aš jau suaugęs !!! Dabar, prisiminus jame praleistą laiką, jau ašaros bėga į akis! Taigi eik, nepasigailėsi!!!rnrnKai išgirstame žodį vasara, prisimename, kad kažkur už miegančio riterio prie jūros yra stovykla-KOMAROVA!!!
Ребята! Комарова-это самый лудший лагерь в мире!!! Я в него ездила 10 лет подрят,и об этом не жалею!!! Вот хочу и сейчас туда поехать,да не могу,взрослая уже!!! Сейчас вспоминая время провождения в нем,аж слезы наварачиваются! Поэтому едьте,не пожалеете!!!rnrnКогда мы слышим слово лето,то вспоминается что гдето,за спящим рыцарем у моря есть лагерь-КОМАРОВА!!!
Sveiki! Skaičiau jūsų atsiliepimus apie stovyklą. Nuomonių labai skiriasi. Šiemet ten eisiu. Mane suglumino vienas dalykas: man 15 metų. Ar ten bus nuobodu?
Всем привет! Прочитала ваши отзывы о лагере. Мнения очень разные. В этом году туда поеду. Меня смутило одно: мне 15 лет. Не будет ли там скучно?
Dukra ilsėjosi 2013 m. 5 pamainoje, o pasibaigus pamainai apsigyveno porai dienų su šeima, įspūdžiai nuostabūs, 1. puikiai maitinasi, vaikai prižiūrimi konsultantų, jie visada kažkuo užsiėmę, gamta-oras-jūra viskas puiku! Rekomenduoju ir kitais metais siųsiu atostogauti tik ten ir vaikui labai patiko.
Отдыхала дочка 5 смена в 2013году и на конец смены на пару дней поселились семьей, впечатления прекрасные, 1.кормят хорошо, дети под присмотром вожатых, всегда чем то заняты, природа-воздух-море все отлично! Рекомендую и на следующий год отправлю на отдых только туда и ребенку очень понравилось.